Počátek března je čas, kdy obvykle kolem nás není až tak mrazivo, den se prodlužuje a máme více světla a tepla (postupně). Příroda a my se postupně intuitivně i logicky začínáme přizpůsobovat této změně. Možná si neuvědomujeme, že velice zásadní způsob přizpůsobení se této cyklické změně, je proměňovat jídelníček podle změny ročního období. Pomalu se vlády v našem těle začínají uchopovat dva orgány - játra a žlučník. Pomáhají nám pročistit tělo (krev a tím celý oraganismus) i posléze mysl, od sytějších druhů potravin, které jsme konzumovali v období zimy, abychom našemu tělu dodali patřičný objem tepla ( jangu). Uvaříme si celé menu ( polévku, hlavní jídlo o několika částech, nepečený dezert bez cukru) a dozvíte se o variantách a dalších kombinacích, abyste měli další informace a náměty pro Vaše domácí vaření.
Sobotní vaření pro přechodné období mezi zimou a jarem
Termín: 3.3.2012 od 10 - 17 hodin
Cena: 1.100 Kč
Místo konání: soukromá MŠ " V kolonce "Slezanů 17, Praha 6 -Bílá hora
Lektor: Radka Hozmanová
Kontakt: radka.fengshui@volny.cz